Eddie Villa: strateeg en visionair, founder Unleash Your Strengths.

Als gecertificeerd Gallup coach heeft Eddie Villa de afgelopen tien jaar van duizenden mensen wereldwijd hun talenten geanalyseerd. Hierdoor heeft hij verbanden ontdekt die niemand eerder heeft gelegd. Wij zijn heel blij dat wij zijn kennis hier in Nederland als eerste mogen gaan uitdragen en delen zodat ook jij de mogelijkheid krijgt om te ontdekken hoe je toegang krijgt tot authentiek succes met jouw talenten.
Eddie is iemand die altijd meerdere manieren ziet om iets te doen en kiest daaruit de beste. Hij wordt snel enthousiast over ideeën en maakt graag met veel mensen contact om ze te helpen vooruit te bewegen op een manier die zijn visie van de toekomst respecteert en die hem aanzet om in actie te komen. Hij heeft een rotsvast vertrouwen in zichzelf en durft te vertrouwen op z’n intuïtie.
Daarnaast verzamelt hij graag informatie om zichzelf en anderen te ontplooien. Hij spreekt recht vanuit zijn hart en weet hiermee anderen te enthousiasmeren en daarnaast heeft hij een talent om alles en iedereen bij elkaar te brengen voor maximale productiviteit. 

Ik doe graag alles vanuit mijn verlangen om mensen vooruit te bewegen, na te denken, te creëren en te leren. Ik draag graag vol passie bij aan het feit dat ieder mens op zoek is naar het pad wat ‘ie graag wil volgen. Ik doe dit op een manier die naar mijn idee de wereld zal veranderen.

Aranka Reeuwijk, Gecertificeerd Unleash Your Strengths coach. Relatiebouwer & Influencer.

Jarenlang heb ik vanuit mijn onderste talenten geleefd -of eigenlijk niet geleefd- doordat ik steeds maar naar mijn verleden bleef kijken (Context). Dit leidde er toe dat ik altijd een tekort aan energie had en chronisch moe was. 
Toen ik in 2012 -zonder dat ik dat toen wist- mijn ankertalent (Communicatie) ging inzetten kwam ik langzaam maar zeker in mijn kracht. Nu, zo veel jaren later en heel veel kennis over de Gallup Strengths rijker, doe ik iedere dag mijn best om vanuit mijn top talenten te leven.
Eerlijk is eerlijk, het leven wordt met de dag leuker! Ik begrijp niet alleen mijzelf beter, maar ook de mensen om mij heen van wie ik hun talenten weet. Ik, Relatie bouwer en Beïnvloeder, die Strategie en Actiegerichtheid hoog in haar top vijf heeft staan kan zeer snel beslissingen nemen. Sommige mensen hebben meer tijd nodig dan ik om een keuze te maken. Sinds ik dat vanuit de talenten kan benaderen kan ik mijn Actiegerichtheid op die momenten een beetje indammen 😉 .

Ik hou er van als ik mij mag verbinden met mensen die vooruit willen komen in het leven. Mijn kracht: ik kan snel schakelen, hou van actie, ‘niet lullen maar poetsen’, vind het leuk om iets ingewikkelds zo simpel mogelijk uit te leggen, inspireer anderen graag met mijn verhalen, ben empathisch en intuïtief en geloof dat alles in het leven een reden heeft.

Loylou van Asbeck, Gecertificeerd Unleash Your Strengths coach. Strategisch denker & Relatiebouwer.

De rode draad in mijn leven is altijd mensen en groei. Al van jongs af aan regel ik de boel aan elkaar, organiseer ik de gezinsvakanties. Later werden dat reizen die ik begeleide, festivals, vrouwentrainingen, dansavonden en andere kleine en grote evenementen. Afgelopen jaren begeleid ik steeds meer één op één en kleine groepen. Mijn grote valkuil is het eindeloos begrip hebben voor iedereen en alle situaties en dat ik zelfs in iedere tegenslag wel een positief leermoment kan vinden. Dat lijkt allemaal heel mooi totdat je jezelf daarin voorbij loopt.
Nu ik weet dat strategisch denken en relatiebouwen mijn belangrijkste domeinen zijn en dat ik empathie, positivisme, verantwoordelijkheidsbesef en leergierigheid in mijn top tien heb, herken ik veel sneller waar mijn valkuilen zitten en kan ik schakelen. Sterker nog, ik kan eindelijk echt trots zijn op mijn talenten en begrijp nu dat ik niet dupliceerbaar hoef te zijn maar dat mijn unieke ik juist geweldig is! Dat zijn we namelijk allemaal. Uniek!

Mij maak je echt gelukkig als ik mag meekijken met anderen hoe ze op een creatieve manier kunnen groeien en bloeien, buiten hun comfortzone plannen durven te maken en echt gaan leven naar hun volle potentieel, ik kan mij eigenlijk niet meer bedenken hoe dat optimaal zou kunnen zonder naar je talenten te kijken. Voor mij is dat een absolute eye opener. 

Cindy Copier UYS coach in opleiding

Na eerste een hele tijd achteruit gekeken te hebben en te reflecteren op het verleden, heb ik besloten om dit achter me te laten en vooral vooruit te kijken. Met Futuristic in mijn top 10 is het voor mij heel vanzelfsprekend om een visie te hebben op de toekomst en met mijn strategisch denken op één, zie ik al snel een pad om daar te komen. Voeg daaraan toe dat ik vooral graag en veel leer, snel verbanden leg, een echte starter ben (Activator) en dingen wil bereiken (Achiever) en je hebt al een redelijk beeld van hoe ik in elkaar steek.
Tijdens mijn studie zette ik succesvol een bedrijf op waarna ik na mijn studie vooral in de innovatie werkzaam ben geweest. Hierbij ben ik de laatste jaren veel betrokken geweest bij transformatie programma’s. Aangezien mensen de transformatie maken en de rest van de organisatie daarop volgt, focus ik op wat mensen motiveert, hoe je mensen krachtiger maakt, hoe je de energie weer laat stromen en mensen en organisaties vooruit helpt. De Talenten zijn een enorm interessante tool om hier handvatten aan te geven.

Wat mij echt energie geeft is om het leren, verbanden leggen en opstarten samen met anderen te doen en te zorgen dat dingen in elkaar grijpen.

Gaby Breeuwer, oprichtster 'Bevrijd je talenten'

Ik ben sinds april 2020 met Eddie Villa en de talenten in aanraking gekomen. Na een zware periode was ik het vertrouwen in mijn lijf en mezelf behoorlijk kwijt. De talenten in het algemeen en die van mezelf in het bijzonder, hebben mij veel duidelijk gemaakt.
Dat doe ik het beste door na een besluit meteen tot actie over te gaan. Mijn leergierigheid zorgt ervoor dat ik graag nieuwe dingen leer en mezelf wil blijven verbeteren. Ik vind het een uitdaging om te analyseren,  fouten te herkennen en daarvoor oplossingen te vinden. Ik vind het ook heel mooi om de verschillen tussen mensen te ontdekken. Daarbij ga ik het liefste voorzichtig en zorgvuldig te werk zodat ik op die manier feiten kan gebruiken en daarmee verbanden tussen verschillende patronen kan bekijken. Ik krijg energie van op een nieuwe manier naar een bestaande uitdaging te kijken en ik kan snel zien waar iets fout zou kunnen gaan. Ik heb het liefste diepgaande relaties met een kleine groep mensen. En ik gebruik doelen om mij te helpen prioriteiten te stellen en op koers te blijven. Ik hou van een intellectuele uitdaging, help anderen om te groeien en verzamel graag steeds meer kennis.

Ik doe graag alles op een manier die mij motiveert zodat ik kan denken, creëren en leren en ervoor kan zorgen dat alles op de ‘juiste’ manier gebeurt.

Wil je meer informatie, heb je een vraag of zou je graag een afspraak willen maken?

Dat kan via het contactformulier. 
Ben jij iemand die liever eerst zelf op onderzoek uitgaat?
Dat kun je doen met behulp van het e-boek van Eddie Villa.
Een super leuk én interessant boek wat een eerste stap is om jou je eigen talenten beter te leren begrijpen.
Bij aanschaf van dit boek krijg je de optie om meteen een coaching er bij te boeken. 
Het is dan wel aan te raden om de test op de website van Gallup al gedaan te hebben.
Via deze link ontvang je naast een code voor de test ook nog eens een e-book (Engels) tegen een aantrekkelijke prijs.
Dit is een test die bestaat uit 177 stellingsvragen die jouw talenten onthult. De test kun je gewoon in het Nederlands doen.
Gallup geeft je daarna een verslag. Wat onze manier van coachen uniek maakt is dat wij verder kijken dan Gallup zelf.
Eddie Villa heeft als gecertificeerd Gallup coach gaandeweg patronen ontdekt die je nog veel meer vertellen over hoe jij jouw talenten het beste kunt gebruiken. 

Ook voor jongeren tussen de 10-14 jaar is er de mogelijkheid om een -voor hun speciaal ontwikkelde- test te doen.