Wij kunnen natuurlijk wel van de daken schreeuwen dat je de Gallup test moet maken.
Maar waarom zou je dat eigenlijk doen?
Op deze pagina geven we je graag een aantal redenen. Ervaringen van cliënten kun je hier lezen.

Feit:

De gemiddelde persoonlijkheidstest verdeelt mensen in 4 of acht categorieën. Gallup geeft je een eigen uniek hokje van waaruit je mag opvallen en jezelf mag zijn.

Alle 34 talenten zijn even waardevol. Maar je eigen uitslag laat je zien welke unieke combinatie van talenten jou uniek en waardevol maken. Zowel voor jezelf als voor de wereld.

Je volledige 34 uitslag laat je niet alleen zien waar je goed in bent, maar ook waar je juist ver van weg moet blijven. Een verademing voor veel mensen!

De uitslag laat je zien hoe jij succesvol kunt worden (zijn) door volledig jezelf te zijn (in plaats van een ander te volgen).

De talenten helpen je te ontdekken wie je werkelijk bent waardoor je leven zal veranderen en alles iedere dag een beetje meer op z’n plek valt.

De uitleg van jouw talenten laat je zien waar jouw energie van daalt en waar je juist energie van krijgt.  Zo weet je vanaf nu wat je beter kunt laten en juist aandacht geven.

Je eigen talenten begrijpen staat gelijk aan dichter bij jezelf komen.

De talenten helpen je om je authentieke zelf te ontdekken en te ontwikkelen.

Er is niemand op de wereld die exact dezelfde uitslag heeft als jij. Niemand!

Het inzicht dat je krijgt over jezelf gaat vele malen dieper dan bij andere testen.

Als je je talenten begrijpt en eigen maakt helpen ze je om steeds meer jezelf te zijn en alles op jouw unieke manier te doen.

Het helpt je de regie over je leven in eigen hand te nemen.

Aranka’s ervaring: “De talenten kwamen via via in 2019 op mijn pad. De test heb ik toen gemaakt waarna ik mijn top 5 te zien kreeg. Vooral mijn nummer 1 en 5 kon ik meteen wat mee, die kon ik wel plaatsen. De rest van de test ont sleutelen vond ik eerst heel spannend, bang dat er iets uit kwam wat ik niet wilde (zo was ik bang dat Empathie heel laag zou staan maar die bleek ik gelukkig op 6 te hebben). Maar ook alsof ik niet wilde weten wie ik werkelijk was. Gevalletje zelf sabotage en persoonlijke groei tegenhouden. Tegelijk zag ik er de meerwaarde niet van in en was ik heel sceptisch. Ik had al zo veel testen gedaan in mijn leven.
Nu kan ik alleen maar zeggen dat ik héél erg blij ben dat ik mij in 2021 ben gaan verdiepen in de talenten en me alle kennis van Eddie Villa eigen heb gemaakt. Alles viel ineens op z’n plek! Had ik dit maar jaren eerder geweten. Ik durf iedere dag meer te vertrouwen op mijn bovenste talenten terwijl ik mijn onderste -die ik goed kende- vaarwel heb gezegd. Ze dienen me niet. Sindsdien heb ik veel meer energie en doe ik alles op MIJN manier.” 

Joyce schrijft: “Ik kreeg de Strengths als tip van doTERRA. Ik heb toen mijn top 5 geopend, en daarna drie jaar geleden of zo een zoom van Eddy Villa gekeken waarna ik nieuwsgierig werd naar mijn top 34.
Het E-boek kwam pas recent omdat Aranka mede de vertaling heeft gedaan.
Ik heb de coaching geboekt omdat ik het fijn vind als iemand even met me meekijkt die de talenten goed in de vingers heeft zeg maar het is fijn er met regelmaat met anderen -die ook de talenten hebben gedaan- over te praten zodat het ook gaat leven. Althans voor mij werkt dat want dat past bij mijn top 10.
Ook was het fijn het in te brengen in ons team omdat je elkaar beter gaat begrijpen als je elkaars talenten weet. Mijn talenten kennen heeft me meer rust gebracht.”

Loylou over de talenten: “Al van jongs af aan regel ik de boel aan elkaar, organiseerde ik de gezinsvakanties en later werden dat reizen die ik begeleide, festivals, vrouwentrainingen, dans avonden en andere kleine en grote evenementen. Daarop volgend werd dat steeds meer één op één en in kleine groepen. De rode draad is altijd mensen en groei. Mijn grote valkuil is het eindeloos begrip hebben voor iedereen en alle situaties en dat ik zelfs in iedere tegenslag wel een positief leermoment kan vinden, dat lijkt allemaal heel mooi tenzij je jezelf daarin voorbij loopt.
Door de strength /talenten test te hebben gedaan begrijp ik dat ik met individualisme als mijn anker, mijn grote valkuil is dat ik altijd alles en iedereen wil begrijpen. Nu ik weet dat strategisch denken en relatiebouwer mijn belangrijkste domeinen zijn en dat ik empathie, positivisme, verantwoordelijkheidsbesef en leergierigheid in mijn top tien heb, herken ik veel sneller waar mijn valkuilen zitten en kan ik dat omschakelen. Sterker nog, ik kan eindelijk echt trots zijn op mijn talenten en begrijp nu dat ik niet een dupliceerbaar typetje hoef te zijn maar dat mijn unieke ik juist geweldig is!
Dat zijn we namelijk allemaal. Uniek! Mij maak je echt gelukkig door te mogen kijken met anderen hoe ze op een creatieve manier kunnen groeien en bloeien, durven uit hun comfortzone plannen te maken en echt gaan leven naar hun volle potentieel, ik kan mij eigenlijk niet meer bedenken hoe dat optimaal zou kunnen zonder naar je talenten te kijken. Voor mij is dat een absolute eyeopener. Ben vooral heel erg jezelf, er is er geen zoals jij en dat maakt deze talenten test zo duidelijk.”